Σε κάθε νέα συνδρομή, δώρο η booktique tote!

συνδρομή παιδικού βιβλίου
Booktique

Λάβετε κάθε μήνα στην πόρτα σας 2-4 παιδικά βιβλία που έχουν επιλεγεί από την ομάδα μας ως κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σας.
Εμπνευσμένες επιλογές βιβλίων!

Κατανοούμε τις χαρές και τις προκλήσεις που έρχονται με την ανατροφή των παιδιών, ειδικά όταν πρόκειται να καλλιεργήσετε την σχέση σας μαζί τους, δημιουργώντας συνήθειες που θα θυμούνται.
Μια από αυτές είναι η απόλαυση του διαβάσματος ενός βιβλίου μαζί του. Μια συνήθεια που θα συνεισφέρει στην αγάπη του παιδιού σας για τα βιβλία και την ανάγνωση.

Πώς λειτουργεί

Στον πυρήνα μας, πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει τη μαγεία ενός καλού βιβλίου.

Γι’ αυτό δημιουργήσαμε μια συνδρομητική υπηρεσία που βοηθά στο ταξίδι ανάγνωσης του παιδιού σας.
Κάθε μήνα, συλλέγουμε και διαβάζουμε όλες τις νέες κυκλοφορίες από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους και επιλέγουμε δύο έως τέσσερα βιβλία για να σας αποστείλουμε. Ο τελικός αριθμός των βιβλίων εξαρτάται από την τιμή πώλησής τους που ορίζεται από τον εκδοτικό οίκο.

Έτσι, σας γλιτώνουμε χρόνο από την έρευνα, το διάβασμα και την σύγκριση των παιδικών βιβλίων για να αφοσιωθείτε στο να περάσετε ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας και να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις μαζί του, απολαμβάνοντας την ανάγνωση ενός βιβλίου, κατάλληλου για την ηλικία του.

Η μηνιαία συνδρομή παιδικού βιβλίου Booktique για παιδιά ηλικίας 0-2 ετών αλλάζει το παιχνίδι για γονείς όπως εσείς.

 

Λάβετε κάθε μήνα στην πόρτα σας 2-4 παιδικά βιβλία από τις τελευταίες κυκλοφορίες των μεγαλύτερων εκδοτικών οίκων που έχουν επιλεγεί από την ομάδα μας ως κατάλληλα για την ηλικία του παιδιού σας. Οι επιλογές μας θα είναι πάντα κατάλληλες για την ηλικιακή ομάδα του παιδιού σας και διαφορετικές από τους προηγούμενους μήνες, καθιστώντας κάθε ιστορία ένα σκαλοπάτι στο ταξίδι ανάπτυξης και εξέλιξης του.

Επιλέξτε την συνδρομή που σας ταιριάζει καλύτερα.
Ανάλογα με το ρυθμό της ανάγνωσης και αφομοίωσης του παιδιού σας και του διαθέσιμου χρόνου σας για διάβασμα, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ δύο συνδρομών:

Συνδρομή
μηνιαία
Πληρώνετε 25 € τον μήνα και κάθε μήνα θα σας αποστέλλονται 2-4 υπέροχα παιδικά βιβλία. Αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τη συνεχή ροή νέων βιβλίων για τα παιδιά τους.

€ 25 / μήνα
Συνδρομή
κάθε Τρίμηνο
Κάθε 3 μήνες πληρώνετε 25€ και λαμβάνετε τα βιβλία (2-4 τίτλοι) εκείνου του μήνα. Τους ενδιάμεσους 2 μήνες δεν χρεώνεστε και έχετε τον χρόνο να απολαύσετε τα βιβλία σας με το παιδί σας.
€ 25 / 3μηνο
Παραλάβετε στην πόρτα σας επιλεγμένα παιδικά βιβλία και απολαύστε απευθείας τον ποιοτικό χρόνο με το μικρό σας! Εγγραφείτε στην συνδρομή Booktique και ξεκινήστε ένα ταξίδι εξερεύνησης, περιέργειας και χαράς για μάθηση.
Πολύ fun concept και πολύ βοηθητικό. Γλιτώνω τον χρόνο της επιλογής και ξέρω ότι θα φτιάξω την βιβλιοθήκη τους με προσεγμένες εκδόσεις και ωφέλιμα βιβλία.
Βασιλική Τ.
Το πακέτο από την booktique είναι η έκπληξη του μήνα! Το περιμένουμε πάντα πως και πως!
Κωνσταντίνα Π.
Χαίρομαι που έρχονται στην πόρτα μου νέα παιδικά βιβλία κάθε μήνα. Με γλιτώνουν από τον κόπο και το άγχος της επιλογής και μου δίνουν κίνητρο να διαβάζω περισσότερο στην κόρη μου!
Θάνος Κ.