Σε κάθε νέα συνδρομή, δώρο η booktique tote!

η ιστορία μας

Γειά σου 🙂

 

Το Booktique είναι ένα ανεξάρτητο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο Κολωνάκι της Αθήνας. Αποτελούμενο από μια ομάδα που αγαπά τα βιβλία, από τον ιδιοκτήτη του έως το προσωπικό του και ειδικά τους συναδέλφους του, το Booktique προσπαθεί να μην είναι μόνο ένα τοπικό δίγλωσσο βιβλιοπωλείο, αλλά ένα από τα καλύτερα στην Αθήνα.

σχετικά με το booktique

Αρκετά λοιπόν γι ‘αυτό.

 

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που αγαπά τα βιβλία. Αγαπάμε σαφώς τη δουλειά μας και θέλουμε να διαδώσουμε τη χαρά της ανάγνωσης και σε άλλους.

 

Επικεντρωνόμαστε στη λογοτεχνική μυθοπλασία καθώς και στα δημοφιλή βιβλία μη φαντασίας, αλλά η υπερηφάνεια και η χαρά μας είναι το κομμάτι της παιδικής λογοτεχνίας (εννοώ, ποιος δεν αγαπά τα παιδικά βιβλία;). Για το λόγο αυτό, η συνδρομητική υπηρεσία είναι μόνο για παιδικά βιβλία.

What we try to do is create a book-loving community.

booktique store

Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που αγαπά τα βιβλία.

Το Booktique φιλοξενεί επίσης αντικείμενα από Έλληνες σχεδιαστές – μπορείτε να τα δείτε στην ενότητα “Επιλογές”. Οι επιλογές μας, ενημερώνονται κάθε μήνα με τα αγαπημένα μας βιβλία και αντικείμενα, και είναι αυτές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα εμάς αλλά και τους προμηθευτές μας.

 

Καλώς ήλθατε στην κοινότητα που αγαπάμε τα βιβλία 🙂